ME





Hade mösspåtagningen idag :D såhär såg jag ut :)


Älskling

Hittade ett gammalt inlägg från älskling som han skicka till mig via facebook :D



Ninö Vojnovic den 23 november 2009 kl. 21:35
Hej älskling! lyssnar på den där låten me chris brow, "crawl" och jag tänker på dig när jag lyssnar på den. Fan den är så sorlig, får mig att tänka hur jag skulle må ifall vi skulle gå ifrån varandra. De skulle nog bli den största smällen ja skulle få, jag har aldrig lämnat ut mitt hjärta på detta sättet förr! De är någonting speciellt me dig som gör att jag är 100% ärlig om allt, om hur jag är, och ja försöker verkligen att förbättra mig för att VI ska ha de bättre, jag är långt ifrån perfekt, men jag försöker, ja vill verkligen att du säger de du stör dig på så ja har en chans att förbättra mig.

När jag blundar ser jag ditt ansikte dina vackra ögon som tittar på mig och tänker, "Vad tänker Dexter min just nu ?" Jag vet inte hur jag ska förklara min kärlek till dig Marcela, jag kan inte förklara den med ord, jag hoppas att alla dina ord och söta FB gester är sanna! för att tro mig älskling det värmer mitt hjärta varje gång jag läser någonting gulligt du skriver offentligt eller bara för mina ögon! jag vill verkligen få dig att förstå att ja har sanna intentioner "ett annat ord för mål :p " jag vill aldrig släppa taget om dig, du är som en välsignelse från himlen! som om Gud själv sa, Nino de är dags för dit livs kärlek! Jag mådde så dåligt den kvällen i bilen påväg mot Hamed, Sen så ringde du mig, och vi pratade, du var så gullig när du stod o väntade på mig i porten, min älskling, redan där offrade du dig för mig, Jag kommer aldrig svika dig det har du mitt ord på ! Jag vill ge dig allt ja kan ge! allt som du vill ha vill ja kunna ge dig, vare sig de är materiellt eller kärleks mässigt! ja vill vara den enda i ditt liv, den enda du tänker på före du somnar, den första du tänker på när du vaknar den sista personen som lämnar ditt medvetenande! Jag vill och kommer förevigt älska dig Marcela Mendes!

Bara DIN Nu och FÖREVIGT! ♥

Studenten



Snart är det dags för studenten och imorgon är det mösspåtagningen och studentkortet :D
Så jag måste fixa i ordning allt :)


Baby





 Det är helt galet hur mycket man kan älska en människa så som jag älskar dig.
Sen första dagen du steg in i mitt liv har det bara varit glädje och framgång och massor massor av kärlek från dig.
Jag är kanske inte världens bästa flickvän men du står ändå ut med mig, du hjälper mig alltid när du kan, du finns ALLTID för mig när jag behöver dig som mest eller inte.
Du är världens finaste människa på jorden! I mina ögon är det bara dig det finns, jag vill spendera resten av mitt liv med dig, du vet att jag gör allt för dig och ställer alltid upp för dig i nöd och lust! Min kärlek till dig blir bara starkare och starkare för varje dag som går, mitt hjärta rymmer snart inte mer kärlek...
Ditt leende gör mig fortfarande knäsvag och mitt hjärta slå dubbla slag när dina läppar rör mina. Kärleken du ger mig är nu starkare än vad den någonsin har varit förut. Hur är det möjligt att jag fortfarande får fjärilar i magen när jag tänker på dig? Du har ingen aning om vad din kärlek gör med mig älskling och egentligen vet inte jag heller, men en sak vet jag och det är att utan dig så skulle jag inte kunna leva. Det är skrämmande hur beroende jag är av dig och hur mycket du påverkar mig.

Jag tror stenhårt på att vi är menade för varandra på riktigt och att ingenting kan komma emellan oss, snälla älskling säg att jag har rätt?!

Jag vet att ingen människa är perfekt, men du är så nära perfekt som en människa kan vara och jag är så obeskrivligt lycklig att du är MIN.
Det finns ingen människa i hela världen som har ett så stort och varmt hjärta som du älskling!
Det finns heller ingen som kan få en annan människa att känna sig så älskad som du kan.

JAG ÄLSKAR DIG SÅ JÄVLA MYCKET LJUBAVI!!! DU ÄR MIN FÖRALLTID GLÖM INTE DET NU DIN LILLA ZOBAN ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥