Gott nytt år på er!!!!

Ha en bra nyår!!!


Tom hjärta

Jag tänkte dela med mig mina tankar och besvikelse som jag har idag.. Först om min syster Erica, jag är så djupt besviken på henne hur hon behandlar mig.. jag mår inte ens bra utav att vara i närheten av henne.. jag känner att vi inte har någon kontakt.. Ett gott exempel, idag när jag kom till mig så frågade jag henne och hon ville komma ner till centrum och träffa mig, men det orkade hon inte, men en stund efter var hon med sin lille hund :S ( en av hennes vänner som hon är med VARJE DAG). Bara där kände jag mig helt mindre värd. hon sätter sina vänner högre upp än sin familj!! OCH DET ÄR SÅ FEL!!! Jag kan inte ens prata med henne längre utan att bli arg för jag har sån ilska mot henne efter allt hon har gjort mot mig...jag mår inte alls bra.. jag orkar inte med det här skiten.. och sen uppskattar hon inte ett enda skit som mamma och pappa gör för henne.. Hon inser inte att hennes familj vill ha henne nära sig men hon skiter ju i det.. men den dagen hennes familj försvinner kommer hon ångra det stor och då är det för sent......

Kareoke

Är hos gudfar med flera och det är lite sång tävling här!!


Dagens inköp :)

Köpte den rosa dataväskan för 299 för min köpte en julklapp till mig :) en HP data :)


Första gången

Första gång jag bloggar från min mobil :p det måste ju bara firas :)


Mitt 2011


2011!
Gjorde du något du aldrig gjort förut? ehm.. åkte till Thailand
Var du kär? Nino och är fortfarande kär i han :)
Gjorde du något du aldrig trodde du skulle våga, isåfall vad? tatuerade mig i Thailand...
Druckit så du spytt och däckat? Nej
Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011? Pitbull.. har ej låten i huvudet
Vilka datum kommer du alltid minnas? Thailand <3 och när lillebror blev ett år :)
Vem har varit din bästa vän? Nino och E <3
Vilket är ditt bästa minne? Thailand jul/nyår, lillebror, släktfester
Har du ramlat och slagit dig ordentligt? haha neej men nästan :P
Har du sagt jag älskar dig till någon? men dah typ varje dag
Har någon sagt jag älskar dig till dig? ja annars får dem stryk :P
Vad gjorde du på midsommarafton? var med min familj för jag anser inte att den dagen är viktig :S
Vad gjorde dig glad? familj, nino, vänner och jobbet
Vad spenderade du mest pengar på? resor eller shopping
Vilken årstid var bäst? älskar sommaren; sola,
Några ord/meningar som alltid kommer påminna dig? you make thailand as you want
Ett ställe som du kommer känna ''åh, där var jag 2011''? Thailand :P
Vad ska du göra på nyår? hemma bara
Kommer du sakna 2011? ja för det var ett bra år men det kommer nya och bättre år :)

Hittade gamla bilder som värmer mitt hjärta

Jag och min baby <3


När lillebror föddes.. ett underbart minne <3








Jag och syskonen








hittade ett gammalt inlägg från min Bobo <3


Älskling

Hittade ett gammalt inlägg från älskling som han skicka till mig via facebook :D



Ninö Vojnovic den 23 november 2009 kl. 21:35
Hej älskling! lyssnar på den där låten me chris brow, "crawl" och jag tänker på dig när jag lyssnar på den. Fan den är så sorlig, får mig att tänka hur jag skulle må ifall vi skulle gå ifrån varandra. De skulle nog bli den största smällen ja skulle få, jag har aldrig lämnat ut mitt hjärta på detta sättet förr! De är någonting speciellt me dig som gör att jag är 100% ärlig om allt, om hur jag är, och ja försöker verkligen att förbättra mig för att VI ska ha de bättre, jag är långt ifrån perfekt, men jag försöker, ja vill verkligen att du säger de du stör dig på så ja har en chans att förbättra mig.

När jag blundar ser jag ditt ansikte dina vackra ögon som tittar på mig och tänker, "Vad tänker Dexter min just nu ?" Jag vet inte hur jag ska förklara min kärlek till dig Marcela, jag kan inte förklara den med ord, jag hoppas att alla dina ord och söta FB gester är sanna! för att tro mig älskling det värmer mitt hjärta varje gång jag läser någonting gulligt du skriver offentligt eller bara för mina ögon! jag vill verkligen få dig att förstå att ja har sanna intentioner "ett annat ord för mål :p " jag vill aldrig släppa taget om dig, du är som en välsignelse från himlen! som om Gud själv sa, Nino de är dags för dit livs kärlek! Jag mådde så dåligt den kvällen i bilen påväg mot Hamed, Sen så ringde du mig, och vi pratade, du var så gullig när du stod o väntade på mig i porten, min älskling, redan där offrade du dig för mig, Jag kommer aldrig svika dig det har du mitt ord på ! Jag vill ge dig allt ja kan ge! allt som du vill ha vill ja kunna ge dig, vare sig de är materiellt eller kärleks mässigt! ja vill vara den enda i ditt liv, den enda du tänker på före du somnar, den första du tänker på när du vaknar den sista personen som lämnar ditt medvetenande! Jag vill och kommer förevigt älska dig Marcela Mendes!

Bara DIN Nu och FÖREVIGT! ♥





Mina änglar

 

 

Min små änglar som alltid kommer finns i mitt hjärta oavsett vad :)


finner inga ord...

hej, förlåt jag har inte uppdaterat på länge men jag är inte så mycket till blogg :/
Men jag tänkte dela med mig mina tankar och besvikelse som jag har idag..


Först om min syster Erica, jag är så djupt besviken på henne hur hon behandlar mig.. jag mår inte ens bra utav att vara i närheten av henne.. jag känner att vi inte har någon kontakt..
Ett gott exempel, idag när jag kom till mig så frågade jag henne och hon ville komma ner till centrum och träffa mig, men det orkade hon inte, men en stund efter var hon med sin lille hund :S ( en av hennes vänner som hon är med VARJE DAG).
Bara där kände jag mig helt mindre värd. hon sätter sina vänner högre upp än sin familj!! OCH DET ÄR SÅ FEL!!!
Jag kan inte ens prata med henne längre utan att bli arg för jag har sån ilska mot henne efter allt hon har gjort mot mig...jag mår inte alls bra.. jag orkar inte med det här skiten.. och sen uppskattar hon inte ett enda skit som mamma och pappa gör för henne..
Hon inser inte att hennes familj vill ha henne nära sig men hon skiter ju i det.. men den dagen hennes familj försvinner kommer hon ångra det stor och då är det för sent......




 

Vad hände? Vart tog min lilla ängel vägen? ...

 

 

 

Nu måste jag gå... för tårarna börjar rinna ner...